Penafian

Para pengunjung yang di hormati,
Blog ini menggunakan 2 bahasa utama dalam penyampaiannya iaitu Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris, atau campuran keduanya, sama ada bahasa standard, loghat, dialek mahupun slanga. Sekiranya anda menghadapi kesulitan memahami isi kandungan blog ini, silakan rujuk ke kamus bahasa, Google, Wikipedia atau sesiapa juga yang lebih arif atau hubungi GMM Admin dengan segera.
Blog ini juga mengandungi artikel atau tidak dapat menerima mana-mana isi kandungan yang mempunyai unsur-unsur tersebut a tulisan yang mengandungi unsur-unsur isu semasa dalam dan luar kampus, politik, aktiviti pelajar dan lain-lain. Disarankan kepada mana-mana pihak atau individu yang tidak suka atautau apa-apa jua unsur yang tidak disenangi atau dipersetujui agar meninggalkan blog ini dengan segera.
GMM juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan atau kerugian yang terpaksa anda alami yang disebabkan oleh lawatan anda ke blog ini. Setiap kunjungan dan lawatan ke blog ini adalah atas budibicara anda sendiri dan menjadi risiko serta tanggungjawab anda sendiri.
Penulisan komen yang terbit di dalam laman ini juga tidak menjadi tanggungjawab dan bukanlah hak GMM sepenuhnya disebabkan GMM tidak mampu memantau setiap komen yang terbit di dalam laman ini 24 jam sehari.

GMM juga tidak mengizinkan apa-apa komen berunsur fitnah, tuduhan dan penghinaan ke atas mana-mana individu termasuklah PDRM, Institusi beraja, pemimpin negara di dalam laman ini. Jika berlaku fitnah, tuduhan dan penghinaan keatas individu yang disebut diatas GMM tidak terlibat sama sekali.


Matlamat utamanya adalah memberi kesedaran bersama pada mahasiswa UiTM.

GMM bukanlah dari mana-mana parti politik tapi hanyalah SUARA MAHASISWA yang CAKNA dengan DUNIA SEBENAR
Sekian untuk makluman dan tindakan anda. Sebarang pertanyaan atau kemusykilan bolehlah dihantar ke  pautan < Hubungi GMM >.
Terima kasih.
-GMM Admin-

Reactions: